Damlex Realty

Mooi huis in mediterrane stijl met apart appartement op 10 minuten lopen van het strand in Calella de Palafrugell

1 250 000 €
Prijs
5
Slaapkamers
3
Badkamers
1600 ( 4 parcelas de 400 ) m2
Perceeloppervlakte
320 m2
Woonoppervlak
#73335
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Calella de Palafrugell
Charmant huis in mediterrane stijl omgeven door een prachtige goed onderhouden tuin met grote fruitbomen en vol bloemen.Het huis met zwembad (10m x 5m) is gelegen in een rustige urbanisatie en bestaat uit 2 verdiepingen en een kelder.We komen binnen via een brede hal en rechts vinden we een keuken met een grote tafel om aan te eten. Links gaan we naar de woonkamer met open haard met toegang tot een mooi terras met spiegelend uitzicht op het zwembad en de tuin. Dit grote overdekte terras nodigt uit tot ga naar een ander terras met een barbecue en een trap die ons naar de tuin leidt. Op dezelfde verdieping vinden we 2 tweepersoonsslaapkamers en 1 badkamer. In het bovenste gedeelte vinden we een grote suite met toegang tot een aangenaam terras met uitzicht, 2 eenpersoonskamers en 1 badkamer. Vanuit de tuin hebben we toegang tot een grote kelder en de parkeerplaats omgebouwd tot een zelfstandig appartement met een keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Benadruk het indrukwekkende uitzicht vanuit de tuin op een beschermd natuurgebied dat niet kan worden gebouwd op....
Eigenschappen
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Alarm, Ingebouwde kasten, Automatische bewatering, Barbecue, Kantoor, Wijnkelder, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
IBI
2500€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Calella de Palafrugell

Calella de Palafrugell, gelegen aan de Costa Brava, heeft een rijke geschiedenis en een adembenemende omgeving die het tot een aantrekkelijke bestemming voor vastgoedinvesteringen maken. Calella de Palafrugell was oorspronkelijk een traditioneel vissersdorp en heeft zijn charme behouden met smalle kronkelende straatjes en witgekalkte huizen. De historische bezienswaardigheden van de stad, zoals de iconische botanische tuin Cap Roig en de pittoreske vuurtoren Far de Sant Sebastià, dragen bij aan de allure ervan.

Calella de Palafrugell wordt omgeven door ongerepte stranden en kristalhelder water en biedt een rustige levensstijl aan de kust. De beroemde Cala El Golfet en Platja de Canadell zijn slechts enkele voorbeelden van de prachtige baaien en stranden langs de kustlijn. Met op de achtergrond de met pijnbomen begroeide heuvels en de Middellandse Zee is de natuurlijke schoonheid van de stad werkelijk boeiend.

Het kopen van een woning in Calella de Palafrugell is aan te raden voor diegenen die op zoek zijn naar een mix van geschiedenis, schilderachtige landschappen en rust aan de kust. Of het nu gaat om een charmant dorpshuis of een moderne villa aan zee, het bezitten van een woning hier biedt de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in de authentieke Catalaanse manier van leven terwijl je geniet van de schoonheid van de Costa Brava.

1 250 000 €
Ref. 73335
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73335